rastila4 Comments

 1. Alex wrote:

  Omule! Deci faci niste poze mortale!
  Pune si tu pe poze un watermark, un copyright, caci o sa ajunga multe de-ale tale pe siteuri/bloguri fara a ti se da credit.

 2. andreibalint wrote:

  Merci! Puneam copyright acum vreo doi ani cand aveam celalalat blog foto, unde pozele se puteau descarca la dimensiuni mai mari, la o rezolutie mai buna. Prefer sa nu mai pun copyright, strica putin fotografia.. daca vrei, iti dau un exemplu: poti intra pe http://www.badorgood.com sa vezi fotografii mult mai bune decat ale mele, ale unor fotografi consacrati, care nu folosesc nici ei copyrightul, decat foarte rar.

 3. Alex wrote:

  Da..iar eu pot sa intru pe siteul acela si sa imi salvez poze de acolo pentru articolele mele si sa nu dau sursa, caci articolele mele au scop informativ si nu scot bani din ele, deci nu sunt obligat sa dau sursa. Asadar, un copyright pe poza si-ar face datoria. De la tine nu am luat nici o poza dar am ajuns pe blogul tau cautand o poze cu fotbal pe plaja.

  • andreibalint wrote:

   da, am inteles ideea. orice scop ar avea aticolele tale, daca scoti sau nu bani din ele, e de preferat sa dai sursa fotografiilor pe care le publici, nefiind ale tale :)